İstanbul
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68125.059$

Milletvekili Kaya'dan Başsağlığı Mesajı


Milletvekili Kaya'dan Başsağlığı Mesajı
CHP Osmaniye Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Asu Kaya, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan patlamayla ilgili üzüntülerini dile getirdi.

Kaya, olayda hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Demir Çelik Üretim Tesisi'nde Kireç Silosu Faciası 2 İşçi Hayatını Kaybetti (2)Patlamada İki İşçi Hayatını Kaybetti

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana gelen patlama, büyük bir üzüntü yarattı. Patlama sonucunda iki işçi hayatını kaybederken, yaralanan işçiler hastanelere sevk edildi. Patlamanın nedenine ilişkin araştırmalar sürüyor.

Kaya'dan Başsağlığı Mesajı

CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Osmaniye Organize Sanayi Bölgemizde bir iş yerinde patlama gerçekleştiğini üzüntüyle öğrendim. Meydana gelen patlamada vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Kaya'dan Başsağlığı MesajıOlayın Ardından Yapılan Çalışmalar

Patlamanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Yetkililer, patlamanın nedenini belirlemek üzere kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Güvenlik Önlemleri Artırılıyor

Olayın ardından Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde güvenlik önlemleri artırıldı. İş güvenliği uzmanları, benzer olayların yaşanmaması için alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme çalışmaları yapacak.

Demir Çelik Üretim Tesisi'nde Kireç Silosu Faciası 2 İşçi Hayatını Kaybetti (1)Toplumdan Destek Çağrısı

Asu Kaya, toplumun birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri atlatması gerektiğini vurgulayarak, "Bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması şart. Hep birlikte bu acıyı paylaşarak, yaralarımızı saracağız" dedi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma sürerken, patlamanın kesin nedeni araştırılıyor. Yetkililer, soruşturma sonuçlandığında kamuoyunu bilgilendireceklerini açıkladı. Olayın takipçisi olacaklarını belirten Asu Kaya, sürecin şeffaf bir şekilde yürütülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan patlama, bölge halkını derinden sarsarken, yetkililerin olayın aydınlatılması ve benzer kazaların önlenmesi için yoğun çaba sarf ettiği görülüyor.

Resul Özdil - Sabır Gazetesi 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!